Çocuk Gelişimi Programı Bursa Tv'de

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm ve Çocuk Gelişimi Program Başkanı Öğr.Gör.Emre BOZDEMİR ve bölüm temsilcisi 2. Sınıf öğrencisi Elif YILDIZ Bursa Tv ekranlarında canlı yayınlanan Güne Başlarken Programı’na konuk oldu. Programda çocuk gelişimi alanı geniş bir açıdan ele alındı. Öğr.Gör.Emre BOZDEMİR Çocuk Gelişimi Programı’nın Türkiye ve Bursa İl genelinde yapmış olduğu etkinlikler, alan sorunları, sınavsız geçiş, uygulamalı eğitim, öğrencilerin akademik kariyer ve iş olanakları, aile danışmanlığı gibi güncel konularda paylaşımlarda bulunmuştur. Ailelere de öneriler de bulunan Öğr.Gör.Emre BOZDEMİR, dengeli ve tutarlı davranışların önemini vurguladı. Bu alanı tercih edecek öğrencilerin sabırlı, dikkatli ve iletişim yeteneklerinin üst düzeyde olması gerektiğini söyledi.

Programın Videosuna Buradan Ulaşabilirsiniz..

Haber Tarihi : [16-May-2016]

Haber Görüntüleme : [1.867]