Orman Haftası Kutlandı

Orman Haftası, Dünya Ormancılık Günü olan 21 Mart tarihinde yapılacak tören ve kutlamalarla başlar ve 26 Mart’a kadar; “Ormаnlаr, bir milletin en önemli zenginlik kаynаğıdır” ilkesiyle devam eder. Bu vesile ile İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu ağaç dikme şenliklerinden bir tanesi de İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Hikmet Sami YILDIRIMHAN’ın himayelerinde okulumuzda gerçekleştirildi. İnegölümüzün değerli büyüklerinin de teşrif ettikleri şenlikte, okulumuz akademisyen, öğrenci ve çalışanları ile İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü Çalışanları yaklaşık 250 ağacın dikimini gerçekleştirdiler. Bursa Orman Bölge Müdürlüğümüze, İnegöl Orman İşletme Müdürümüz Sayın Okan KAYA ve değerli çalışanlarına, İnegöl Belediye Başkanı Sayın Alper TABAN’a, İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Fırat KORKMAZ’a, İnegöl Müftüsü Sayın İsmail HATİPOĞLU’na, sevgili öğrencilerimize ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [24-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : [1.058]