Çilek Mobilya A.Ş.’ye Ziyaret

İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan başkanlığında; Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İsmail Burak Yavru, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Emre Bozdemir, Mobilya ve Dekorasyon Program Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Kastan,  Mobilya ve Dekorasyon Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Eray Ersoy, üniversite sanayi işbirlikleri kapsamında Çilek Mobilya A.Ş.’ye 07.12.2021 tarihinde sektör ziyareti gerçekleştirdi. Heyet Çilek Mobilya A.Ş.’de Genel Müdür Murat Bulca ve İnsan Kaynakları Kıdemli Müdürü Yeliz Anturan ile İnegöl Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin uygulamaya dönük becerilerinin,  güncel yöntem ve tekniklerle geliştirilmesine yönelik görüş alışverişlerinde bulundu. Görüşmeler sonunda; Çilek Mobilya A.Ş. ile öğrencilerimizin, zorunlu yaz stajları ve işyeri eğitimi derslerinin gelecek dönemden itibaren sürekli olarak ortaklaşa yürütülmesi kararı alındı. Çilek Mobilya A.Ş.’ye misafirperverlikleri ve işbirlikleri için teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [13-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [2.303]