Ara Sınavlar ve Mazeret Sınavlarına İlişkin Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınavları 24 Nisan 2023 - 30 Nisan 2023 tarihleri arasında online olarak UKEY üzerinden gerçekleştirilecektir. Sınavlar her ders bazında programda ilan edildiği şekil ve tarihe göre yapılacaktır.

Öğrencilerimizin sınava girebilmesi için UKEY sistemine giriş yapmış olmaları gerekmektedir.

Sınav girişleri UKEY E-Sınav sekmesinden yapılacaktır. E-sınav kılavuz linki: http://www.uludag.edu.tr/bilgiislem/default/konu/6543

Ara Sınav Mazereti İçin Bilgilendirme

  1. Online sınavlar esnasında bireysel düzeyde yaşanan Teknik Aksaklıklar (telefon, tablet veya bilgisayarda yaşanabilecek şarj, internet, kamera vb.) sebebiyle mazeret sınav hakkı tanınmayacaktır. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav öncesinde gerekli önlemleri almalarını önemle rica ederiz.
  2. Sınav sırasında oluşan soruna ait UKEY Sınav ekranındaki uyarı görüntüsünün fotoğrafını çekiniz ya da ekran görüntüsünü alınız (İlgili fotoğrafta muhakkak tarih ve saatin görünür olmalıdır.)
  3. Öğrencilerin sistemden kaynaklanan teknik aksaklık bildirimleri için sınavın bitimini takip eden ilk beş dakika içinde sistemsel hatayı kanıtlayıcı ekran görüntüsüyle birlikte mazeret sınavı dilekçesini doldurarak imyogis@uludag.edu.tr adresine e-posta atmalıdırlar.

Önemli Not: Şahsi e-posta adreslerinden yapılacak olan mazeret sınav talep başvuruları işleme alınmayacaktır! (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr e-posta adresinden yapılan başvurular geçerli olacaktır.)

  1. Sağlık sorunları sebebiyle mazeret sınav hakkı talep edecek öğrenciler sağlık raporlarıyla birlikte mazeret sınavı dilekçesini imyogis@uludag.edu.tr  adresine e-posta atmalıdırlar. Sağlık raporlarının Sağlık Ocaklarından ya da Hastane olarak faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarından alınması gerekmektedir. (Muayenehane, sağlık merkezi, tıp merkezi vb. etiketlerle faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarının verdiği raporlar kabul edilmemektedir.)
  2. Mazeret sınavı dilekçesi doldurulmadan ve gerekli belgeler eklenmeden (çakışma için sınav programı, sağlık mazereti için rapor ve teknik aksaklık için ekran görüntüsü) yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Mazeret sınav programı, ara sınavlar sonrasında ilgili dilekçelerin yönetim kurulunca incelenmesinin ardından oluşturulacak ve ilan edilecektir. 

Mazeret Dilekçesi linki: https://unikys.uludag.edu.tr/doc/fr-4-2-1_02-mazeret-sinavi-talep-formu

Sınavlarınızda Başarılar Dileriz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [10-Nis-2023 13:02]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [10-Nis-2023 13:02]

Duyuru Görüntüleme : [710]