Mezun Durumunda Olan Öğrencilerimizin Takip Etmesi Gereken İşlemler

SALGIN SÜRECİNDE MEZUN DURUMUNDA OLAN ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

Bütün derslerini ve stajını tamamlayarak başarılı olup mezun konumuna gelen öğrenciler;

1. Aşağıda linkini vermiş olduğumuz mezuniyet işlemleri başvuru formu dilekçesini doldurarak mehmetsert@uludag.edu.tr adresine mail atınız.

Mezuniyet başvuru formu için buraya tıklayınız.

1. Mezuniyet işlemleriniz dilekçeniz ulaştıktan sonra en geç 20 iş günü içerisinde sonuçlandırılacaktır.
  2. Dilekçenizi  (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr- örneğin 271810055@ogr.uludag.edu.tr) uzantılı mail adresinden göndermeniz gerekmektedir. Şahsi maillerden gelen dilekçeler işleme alınmayacaktır.
  3. Kütüphane ile ilgili sorunu olan öğrencilere geri dönüş yapılacaktır.(Mail atılacaktır.)
  4. Mezuniyet işlemleri onaylanan öğrencilerin diplomaları 2 ay içerisinde hazır olmaktadır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [16-Haz-2020 06:58]