TÜRK KÜTÜPHANECİLER DERNEĞİ BURSA ŞUBESİ'NİN 59. KÜTÜPHANE HAFTASI'NDA ORGANİZE ETTİĞİ OKUMA ETKİNLİĞİ B.U.Ü. İLAHİYAT FAKÜLTESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Türk Kütüphaneciler Derneği'nin her sene Kütüphane Haftası'nda geleneksel olarak düzenlediği "81 İlde Kitap Okuyoruz" etkinliği bu sene kötü hava koşulları sebebiyle Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Molla Fenari Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Kütüphanecilerin ve üniversite personelinin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Türk Kütüphaneciler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Güncel Türker'in açılış konuşmasıyla başladı. Ardından kürsüye çıkan İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali İhsan Karataş, kütüphaneler ve kütüphanecilik konusunda aydınlatıcı bir sunum gerçekleştirdi. Ali İhsan Karataş Hocamızın ilgiyle dinlenen sunumunun ardından geleneksel kitap okuma etkinliğimizi gerçekleştirerek programımızı sonlandırdık. Başta hocalarımız ve kütüphaneci meslektaşlarımız olmak üzere tüm katılımcılara TKD Bursa Şubesi ve İlahiyat Fakültesi adına teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [30-Mar-2023]

Haber Görüntüleme : [967]