7. İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitimi Çalıştayı Davet Yazısı

 

Sayın İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri ve Elemanları,

Bursa Uludağ Üniversitesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından 6-8 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan “7. İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitimi Çalıştayı”na sizleri davet etmekten memnuniyet duyarız.

Sizlerden gelen görüşler doğrultusunda ana teması ve içeriği belirlenen çalıştayın ÇEVRİMİÇİ olarak yapılmasına karar verildi.

Çalıştayın ana teması “Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitiminin Yapılandırılması” olarak belirlendi.

Çalıştayın birinci gününde, sizlerden aldığımız görüşler doğrultusunda oluşturduğumuz İç Hastalıkları Hemşireliği Dersinin öğrenim kazanımları ve eğitiminin yeterliliğini değerlendirme, ders planları, seçmeli ders önerileri, öğretim yöntemleri, laboratuvar ve klinik uygulama, teorik ders değerlendirme, uygulama değerlendirme konularında 7 Çalışma Grubunun grup içi toplantıları yapılacaktır.

İkinci gün; İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitiminde eğitim kalitesinin iyileştirilmesi için yapılması gerekenler, yenilikler, iyi uygulama örnekleri ve eğitim değerlendirme süreçleri konularını içeren oturumlarda alanında uzman hocalarımızın sunumları yer alacaktır.  

Üçüncü gün ise; çalışma grupları sonuç raporlarının sunumu ve tartışması gerçekleştirilecektir.

Çalıştay sonunda, konuşmacı hocalarımızın sunum metinleri ile çalışma grubu sonuçları bir araya getirilerek “7. İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitimi Çalıştayı Raporu” siz değerli katılımcılarımıza ulaştırılacaktır.

Bizler çok heyecanlıyız, bilimsel anlamda içeriği dolu ve bir o kadar da çözüm odaklı ve uygulanabilir öneriler sunabileceğimiz bir çalıştay olması için heyecan odaklı bir motivasyon ile çalışmaya devam ediyoruz.

Katılımınız ve çalışma gruplarında yapacağınız katkılar hepimiz için çok kıymetlidir.

Çalıştayda buluşmak dileğiyle, sağlıklı günler dileriz…

Saygılarımızla,

Bursa Uludağ Üniversitesi SBF İç Hastalıkları Hemşireliği AD

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [09-Haz-2023 17:28]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [09-Haz-2023 17:37]

İçerik Görüntüleme : [335]