Hukuk Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı
Bursa Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, 5 Ocak 2022 günü, Rektör Sayın Prof.Dr. A.Saim Kılavuz ve Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Ferudun Yılmaz, Prof.Dr.Adem Doğangün, Prof.Dr. İrfan Kırıştıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı'da açılış konuşması yapan Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Zekeriyya Arı, güz dönemi akademik ve idari işlemlere ilişkin sunum yaparak, yeni açılan akademik kadrolar ve verilen desteklerden dolayı Sayın Rektörümüz Prof.Dr.A.Saim Kılavuz'a teşekkürlerini iletti.

Daha sonra üniversitemizde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Prof.Dr. A.Saim Kılavuz, Rektör seçildiği dönemden sonra atamaları yapılan Prof. Dr. Zekeriyya Arı, Prof.Dr. Halit Aker, Prof.Dr. Sabahattin Yürekli ve Prof.Dr. Zeynel T.Kangal'a "profesörlük belgelerini" takdim etti

Haber Tarihi : [05-Oca-2022]

Haber Görüntüleme : [1.261]