HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEZUNİYET YEMEĞİ” ETKİNLİĞİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

2021-2022 yılı Bahar dönemi sona ererken Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencilerini mezuniyet heyecanı sardı. Öğrencilerin düzenlediği 2022 yılı “Mezuniyet Yemeği” adlı etkinlik 24 Mayıs 2022 tarihinde saat 19:30-23:30 saatleri arasında Özlüce Seremoni Garden’da gerçekleşti. Düzenlenen etkinliğe Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu, öğrencilerin danışman öğretim üyesi Doç. Dr. Dilek Yılmaz, Hemşirelik Bölümünün bazı öğretim elemanları ve yaklaşık 110 hemşirelik son sınıf öğrencisi katıldı. Dekan Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu yaptığı açılış konuşmasında “Öğrencilerin mezuniyet sonrası onları zorlu çalışma yıllarının beklediğini, bu süreçte aldıkları eğitim sürecinde edindikleri bilgilerin ve ilkelerin onlara önemli rehber olacağını, her zaman başta kendisinin ve Hemşirelik Bölümü diğer öğretim elemanlarının mezunlarının yanlarında olduğunu” belirtti. Dekan Prof. Dr. Özyazıcıoğlu böyle güzel bir etkinlikte buluşturduğu için öğrencilere teşekkür ederek, hepsine mezuniyet sonrası başarı dileklerinde bulundu.

“Mezuniyet Yemeği” etkinliği akşam yemeğinin yenilmesinin ardından öğrencilerin eğlenceleriyle devam etti.

Haber Tarihi : [06-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [1.275]