EĞİTİM PROGRAMINDA ÖLÇME-DEĞERLENDİRME YÖNTEMLERİNİN GÜNCELLEŞTİRİLMESİ VE GELİŞTİRİLMESİ EĞİTİMİ

Fakültemiz tarafından, 03 Aralık 2021 ve 10 Aralık 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak “Eğitim Programında Ölçme-Değerlendirme Yöntemlerinin Güncelleştirilmesi ve Geliştirilmesi”  konulu eğitim programı düzenlendi.

Değerli katkıları için B.U.Ü Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı öğretim elemanı Araş. Gör. Dr. Elif SEZER’e ve Fakültemiz Öğretim elemanlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Eğitim sonunda Öğretim Elemanlarına katılım belgeleri verildi.

Eğitim Konuları  (4 saat) :

1-Klinikte Ölçme Değerlendirme ve Güncel Konular

2-Başarı Testi Geliştirme