Rektör Kılavuz'un yeni öğrencilere mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yaşamınızın belki de en önemli dönemi için tercihinizi, Bursa Uludağ Üniversitesi’nden yana kullandınız. Daha iyi bir gelecek inşa etmek amacıyla almanız gereken kaliteli ve evrensel normlar çerçevesindeki bilgiye ulaşmak için en doğru yerdesiniz.

Üniversitemiz 44 yıllık köklü bir geleneğin temsilcisidir. Kaliteli akademik ve idari kadromuzla size en iyi eğitim ortamını sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Buradan alacağınız eğitim ve diploma, iş hayatında sizlere kolaylıklar sağlayacaktır. Yarım yüzyıla yaklaşan mazisi ve verdiği eğitimin kalitesi ile Bursa Uludağ Üniversitesi, hemen hemen her sektörde ‘kaliteli eğitim veren kurum’ onayı almıştır.

Akademik eğitimin yanında hemen her alanda oluşturduğumuz öğrenci topluluklarımız ile sosyal yaşantınıza katkı sunacak bir üniversite sizleri bekliyor.

Eksiklerimiz veya aksayan yönlerimiz elbette vardır ve olacaktır. Bu sorunlarımızı da ‘öğrenci dostu üniversite’ anlayışı ile hep birlikte çözecek, el ele daha iyi bir üniversite oluşturmanın yollarını bulacağız. Geleceğinizi şekillendirecek bu yükseköğretim yolunda bizleri tercih ettiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyor, üniversite yönetimi olarak her zaman yanınızda olacağımızı unutmamanızı diliyoruz.

Prof.Dr. A.Saim KILAVUZ

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü