İznik MYO’da mezuniyet sevinci

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İznik Meslek Yüksekokulu 2018-2019 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreni İznik Meslek Yüksekokulu’nda düzenlendi.

Törene İznik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasan Basri Öcalan, İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar,  İznik Belediyesi Başkan Vekili Zeliha Peşte, İznik Emniyet Müdürü Ahmet Tekin, İznik Jandarma Komutanı Tuncay Doğan, Baro Temsilcisi Av. Şefik Akın, Öğretim Görevlileri, birim personelleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende protokol konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere üniversite yönetimi tarafından hediyeleri takdim edildi. Mezun olan öğrencilere belgelerinin dağıtılmasının sonra, öğrenciler toplu olarak keplerini havaya fırlattı. Mezunlar, sevinçlerini aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

Törene katılanlar daha sona hep birlikte Yüksekokul öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları çalışmaların yer aldığı sergiyi gezdiler.

Haber Tarihi : [03-Tem-2019]