Turkcell’den Orhaneli MYO öğrencilerine yakın takip

Turkcell’in finans, kamu, enerji ve perakende gibi farklı sektörlere özel çözümler sunan firmalarından Turkcell Global Bilgi, Orhaneli Meslek Yüksekokulu’ndaki öğrencilerle yakından ilgileniyor.

Turkcell Global Bilgi üst düzey yöneticilerinden İşe Alım Müdürü Fulya Berkmen ve İnsan Kaynakları Uzmanı Memduh Çolak, Orhaneli MYO’da gerçekleştirilen Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı. Öğrencilerle birebir ilgilenen yöneticiler, firmadaki kariyer olanakları ve işe alım süreçleri hakkında da detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Etkinlikte öğrencilerin CV’lerini de toplayan firma yöneticileri, istihdam konusunda Orhaneli MYO’yu öncelikli olarak değerlendireceklerini aktardı.

Etkinliğin ardından firma yetkilileri ile yapılan görüşmede; öğrencilerin iş yeri eğitimi, staj ve mezuniyet sonrası istihdamları için işbirliği gerçekleştirilmesi ve sürdürülmesi noktasında görüş birliğine varıldı. Programın sonunda öğrenciler ve öğretim görevlileri, Turkcell yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Tarihi : [02-Tem-2019]