Harmancık MYO’dan örnek bağış

 

Harmancık Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ve öğrencileri, başlattıkları ‘Renkli Yarınlar’ projesi ile kimsesiz çocuklara moral oldu.

Bursa Uludağ Üniversitesi Harmancık MYO yöneticileri ve öğrencilerinin birlikte başlattıkları sosyal sorumluluk kampanyası hedefine ulaştı. Kimsesiz öğrencilerin yüzünü bir nebze olsun güldürmeyi hedefleyen üniversite yönetimi ve öğrencileri, aralarında topladıkları yardımları ve hediyeleri Sırameşeler Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim etti.

Yardım kampanyası kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Orhan Bayrak’ı ziyaret eden Harmancık MYO okul yönetimi ve öğrenci temsilcileri, proje hakkında bilgi paylaşımında bulundu. ‘Renkli Yarınlar’ sosyal sorumluluk kampanyası çerçevesinde kimsesiz çocuklar için yiyecek, giyecek ve nakdi yardım toplayan Harmancık MYO yönetimi ve öğrencileri, özenle kutuladıkları ihtiyaç malzemelerini Sırameşeler’deki Çocuk Esirgeme Kurumu yetkililerine teslim etti.

Projenin kendilerini çok mutlu ettiğini ve gönüllü olarak tüm arkadaşlarının çalıştığını söyleyen Harmancık MYO öğrencileri, okul yönetimine ve hocalarına böylesine önemli bir projede kendilerine destek verdikleri için teşekkür etti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [06-May-2019]

Haber Görüntüleme : 3.219 - 0