ÜNİVERSİTEDE MİLLİ MAÇ COŞKUSU

A Millî Futbol Takımı'nın Hollanda ile oynadığı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçı, Bursa Uludağ Üniversitesi'nde (BUÜ) büyük bir coşkuyla takip edildi.

Görükle Kampüs Amfi Tiyatro’da kurulan dev ekranda yayımlanan maçı; binlerce öğrenci, personel ve öğretim elemanları milli takım formaları ve bayraklarla izledi.

Milli maç heyecanını hep birlikte yaşamak ve ay yıldızlı takımı desteklemek için düzenlenen organizasyonda bir araya gelen kalabalık, müsabakayı büyük bir coşkuyla takip etti. BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz da bu heyecanlı anlara ortak oldu.

İlk yarı gelen golün ardından büyük bir sevinç yaşayan grup, maç sonunda turnuvadan elenen Milli Takımı sloganlarla desteklemeye devam etti.

Haber Tarihi : [08-Tem-2024]