BUÜ’de bayramlaşma sevinci

 

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde (BUÜ) bayramlaşma geleneği devam ediyor. Akademik ve idari personelin yoğun ilgi gösterdiği törende Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreter personelle bayramlaştı.

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cafer Çiftci ile Prof. Dr. Zekeriyya Arı ve Genel Sekreter Mehmet Aydemir hazır bulundu.

Tören öncesinde kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, birlik ve beraberlik içerisinde nice mutlu bayramlar temennisinde bulundu.

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Prof. Dr. Ferudun Yılmaz; “Bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz. Görevde 1 yılımızı dolduruyoruz. Görev süremiz içerisinde üniversitemizde şeffaf bir çalışma ortamı oluşturmaya gayret ettik. Akademik ve idari personelimizle yakın ilişkiler kurduk. Bundan sonra da aynı hassasiyetle faaliyetlerimize devam edeceğiz. Araştırma Üniversitesi liginde yer aldığımızı her fırsatta söylüyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımızı daha yoğun şekilde sürdüreceğiz. Üniversitemizin çok daha güzel yerlere gelebilmesi adına el birliğiyle bir arada çalışacağız. Hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız. Tüm personelimize bir kez daha mutlu bayramlar diliyoruz. Kurban ibadetlerimiz kabul olsun. Allah, dünya üzerindeki mazlumlara yardım etsin. Bayramın barışa ve huzura vesile olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu. 

Programın ardından Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ve beraberindekiler törene katılan tüm personel ile tek tek bayramlaştı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : 2.207 - 45