İrem Bayraktar Aksakal’dan BUÜ’ye işbirliği ziyareti

 

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve T3 Girişim Merkezi Koordinatörü İrem Bayraktar Aksakal, Bursa Uludağ Üniversitesi’ni (BUÜ) ziyaret etti. Üniversite yöneticileriyle toplantı yapan İrem Bayraktar Aksakal, vakfın destek programlarına dair bilgi paylaşımında bulundu.

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ile üniversitenin TEKNOFEST sorumlusu akademik ve idari personel tarafından ağırlanan İrem Bayraktar Aksakal’a, öğrencilerin yürüttüğü çalışmalara dair bilgi verildi. Proje hazırlıkları ve hedeflerin de konuşulduğu toplantıda T3 Vakfı ile T3 Girişim Merkezi’nin destek koşulları hakkında kapsamlı bir de görüşme yapıldı.

TEKNOFEST HAZIRLIKLARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Paydaşlığını yürüttükleri TEKNOFEST yarışlarına son derece büyük bir ciddiyetle hazırlandıklarını kaydeden Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, bu yıl başarı çıtalarını biraz daha yukarı çekebilmeyi arzu ettiklerini söyledi. Öğrencilerin bu konuda azimli olduğunu belirten Prof. Dr. Ferudun Yılmaz; “Önceki yıl başvuru aşamasında Türkiye birinciliği almıştık. Birkaç projemiz de derece yapmayı başardı. Bu yıl yine aynı başvuru sayılarını yakaladık. Derece konusunda ise kendimizi bir adım daha yukarı taşımak amacındayız. Bunun için de gerek öğrencilerimiz gerekse de biz var gücümüzle çalışıyoruz. Öğrencilerimize ve projelerine çok inanıyoruz. İnşallah bu yıl ve gelecek yıllarda üniversitemiz TEKNOFEST’teki en iddialı ekipler haline gelecek” dedi. Rektör Yılmaz, ayrıca üniversite-sanayi işbirliğine yönelik faaliyetler ve Araştırma Üniversitesi başlığında gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında da İrem Bayraktar Aksakal’a bilgi paylaşımında bulundu.

PROJE ORTAKLIĞI VURGUSU

İrem Bayraktar Aksakal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, T3 Vakfı olarak BUÜ ile iş birliklerini daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi. Aksakal, vakıf olarak BUÜ ile başlatılacak proje ortaklığının genişlemesini ve geleneksel hale getirilmesini de arzu ettiklerini vurguladı.

Ziyaret, katılımcıların hep birlikte TEKNOFEST pozu vermesinin ardından sona erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [10-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : 2.016 - 29