Öğrencilerimiz Uluslararası Üniversiteler Münazara Turnuvası’nda dünya 3.sü oldu

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Katar’da gerçekleştirilen Uluslararası Üniversiteler Münazara Turnuvası’nda dünyanın en iyi 3 takımından biri seçildi.

Katar'ın başkenti Doha'da 25-29 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen ve aralarında Arapça konuşan ülkelerin de bulunduğu 50 ülkeden 100 üniversite takımının katıldığı 7'nci Uluslararası Üniversiteler Münazara Turnuvası'nda BUÜ İlahiyat Fakültesi öğrencileri dünya üçüncüsü oldu.

50 ülkeden 100 takımın yarıştığı turnuvada Öğr. Gör. Dr. Yusuf Bulutlu koordinatörlüğünde yarışan BUÜ’lü öğrenciler Ebrar Harrat, Nisa Kalkan ve Gülsüm Ahsen “Ana Dili Arapça Olmayan Ülkeler" kategorisinde ilk üçe girmeyi başardı.

Haber Tarihi : [04-Haz-2024]