Bologna Koordinatörlüğü’nün yeniden yapılanma süreci anlatıldı

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Bologna Koordinatörlüğü, Üniversitedeki birim koordinatörlerinin katıldığı bilgilendirme toplantıları gerçekleştirdi.

BUÜ Bologna Koordinatörlüğü, 26 ve 27 Ekim tarihlerinde düzenlediği iki farklı toplantıda enstitü, fakülte, devlet konservatuvarı ile meslek yüksekokullarında görev yapan Bologna Birim Koordinatörlerini ağırladı.

BUÜ Bologna Koordinatörü Prof. Dr. Nermin Bulunuz tarafından katılımcılara; koordinatörlüğün bağımsız olarak yeniden yapılanma süreci, yeni oluşturulmuş olan yönerge, web sayfası ve Bologna El Kitabı hakkında bilgi verildi. Bologna ders öğretim planında eksiklikler olan derslerin listesinin öğretim elemanlarıyla paylaşıldığı toplantılarda ayrıca eğitim öğretim süreci, yerli ve yabancı paydaşlara tanıtım ile akademik tanınırlığın artırılmasına dair Bilgi Paketi & Ders Kataloğunda yer alan derslere ait bilgilerin güncellenmesi konuları aktarıldı.

İş takvimi ve eylem planının oluşturulduğu toplantının son kısmında 2023 Güz dönemi sürecinde yapılması hedeflenen çalışmalar birim koordinatörleri ile paylaşıldı. Toplantıda BUÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nurten Alakoç, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan Yazılım Uzmanı Ayşenur Uzun ve Bologna Koordinatörlüğü Büro Personeli Bilim Uzmanı Nilüfer Özen de hazır bulundu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [31-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : 1.274 - 11