2024-2028 Stratejik Plan hazırlıkları başladı

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’ın atanması ile yeni  dönem çalışmaları kapsamında Bursa Uludağ Üniversitesi’nin  gelecek  5 yıllık dönemdeki yol haritasını çizecek Stratejik Plan hazırlıkları başladı.

BUÜ Stratejik Planı’nın 2024-2028 yılını kapsayacak şekilde yenileme talebi Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Plan ve Programlar Genel Müdürlüğü tarafından uygun bulunarak çalışmalara başlandı. Plan hazırlık süreci katılımcı bir anlayış ile sürdürülecek.

Strateji Geliştirme Daire Başkanı Kamuran Üstün tarafından BUÜ Yönetim Kurulu’nda yeni Stratejik Plan için yapılacak çalışmalarla alakalı yapılan sunumda Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Daire Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. 2024-2028 yılını kapsayacak yeni Stratejik Plan’ın Aralık ayında hazır olması bekleniyor.

Haber Tarihi : [19-Eyl-2023]