Yenişehir İbrahim Orhan MYO’da mezuniyet coşkusu

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenledi.

Yenişehir Belediyesi Su Deposu Kır bahçesinde düzenlenen törene Garnizon Komutanı Kadri Bahtiyar, Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir İbrahim Orhan MYO Müdürü Prof. Dr. Nazmi İzli, Yüksekokul Kurucu Müdürü Hukuk Fakültesinden Prof. Dr. Doğan Şenyüz, Önceki Dönemlerde Görev Almış Yüksekokul Müdürleri Veteriner Fakültesinden Prof. Dr. Bahri Yıldız, Ziraat Fakültesinden Prof. Dr. Mehmet Sincik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Karakuş, Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fahrettin Bilgit, Orhan Holding İnsan Kaynakları Göknur Açan Uslu, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Titiz ve Sedat Sapmaz, ER-KAR Teknik Makina Ergin Eren, Yenişehir İbrahim Orhan MYO öğretim elemanları, idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende mezun olan öğrenciler adına açılış konuşması yapan yüksekokul birincisi Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencisi Elif Çakıcı; mezun olan arkadaşlarını tebrik ederek ailesine ve Yenişehir İbrahim Orhan MYO okul yönetimine, akademik personele, arkadaşlarına teşekkür etti. Törende konuşma yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nazmi İzli de mezun olan öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.

Dönem birincisi seçilen Elif Çakıcı’nın mezuniyet yaş kütüğüne anı plaketini çakmasının ardından, derece yapan öğrencilerden Okul 1.’si Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencisi Elif Çakıcı, Okul 2.’si Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı öğrencisi Nuri Murat Turan ve Okul 3.’sü Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Sümeyye Ertürk’e hediyeleri takdim edildi.

Tören, anı belgelerini program hocalarının ellerinden alan mezun öğrencilerin kep fırlatmasıyla sona erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [19-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : 970 - 13