Fen Bilimleri Enstitüsü'nde mezuniyet heyecanı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri için tören düzenledi.

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün, Enstitü Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aksel Eren, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün, Araştırma Üniversitesi statüsündeki Üniversitenin çok daha fazla yüksek lisans ve doktora öğrencisine ihtiyacı olduğunu vurguladı. BUÜ'deki eğitim-öğretimin niteliğini daha da yükseltebilmek için çalışmaya devam edeceklerini belirten Prof. Dr. Doğangün, başarılı öğrencileri tebrik etti.

Enstitü Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aksel Eren de pandemi ve deprem gibi son derece zorlu koşullarda eğitimlere devam eden tüm akademisyenleri ve mezun olmaya hak kazanan öğrencileri tebrik etti.

Tören, anı belgelerinin dağıtılmasının ardından mezunların hep birlikte kep fırlatmasıyla sona erdi.

Haber Tarihi : [19-Haz-2023]