7. Karacabey Meslek Yüksekokulu Öğrenci Kongresi sona erdi

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Karacabey Meslek Yüksekokulu ve SÜTAŞ işbirliğinde 7. Öğrenci Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede başarılı öğrencilere teşekkür belgeleri de takdim edildi.

BUÜ Karacabey MYO ve SÜTAŞ ortaklığında yapılan 7. Karacabey Meslek Yüksekokulu Öğrenci Kongresi MYO Binasında düzenlendi. Kongreye, MYO Müdürü Prof. Dr. Serdal Dikmen, SÜTAŞ yöneticileri, akademisyen ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte dereceye giren öğrencilere belgeleri verildi. Sözlü sunum ve poster sunum kategorilerinde ilk 3’e giren öğrencilere SÜTAŞ tarafından da ayrıca ödüller takdim edildi.

Törene uzaktan bağlantı ile katılan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, etkinliğin hayırlı olmasın temennisinde bulundu. Öğrencilerin başarılarının kendilerini daima gururlandırdığını vurgulayan Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, programı düzenleyen ve katkı veren herkese teşekkür etti.

MYO Müdürü Prof. Dr. Serdal Dikmen törende yaptığı konuşmada SÜTAŞ’ın verdiği desteğin önemine vurgu yaptı. Prof. Dr. Serdal Dikmen, üniversite yaşamında öğrencilerin bu tür organizasyonlara katılım sağlamalarının kendilerini geliştirmelerinin yanı sıra iş hayatları açısından da fark yaratan önemli adımlar olduğunu vurguladı. SÜTAŞ İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Dilay Çalışkaner ise sektöre nitelikli insan gücü yetiştirmek adına başarı ile yürüttükleri üniversite-sanayi işbirliklerini daha da arttırmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [24-May-2023]

Haber Görüntüleme : 885 - 6