Genç Hukukçuların mezuniyet sevinci

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Hukuk Fakültesi, diploma almaya hak kazanan öğrenciler için geniş katılımlı bir mezuniyet töreni düzenledi. Başarılı öğrenciler, törenin sonunda hep birlikte kep fırlatmanın sevincini yaşadı.

BUÜ Hukuk Fakültesi Gemlik Kampüsü'nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Zekeriyya Arı, önceki dönem dekanlardan Prof. Dr. Doğan Senyüz, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından mezun olmaya hak kazanan öğrencilere anı belgeleri takdim edildi. Mezuniyet yemininin yapıldığı organizasyonda toplam 250 öğrenci kep fırlattı. Tören alanında pilav günü etkinliği de düzenlendi.

Haber Tarihi : [07-Eki-2021]