AR-GE KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) AR-GE Koordinatörlüğünün yöneticileri 18 Temmuz 2024 Perşembe günü Fakültemize ziyarette bulundu.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığında Dekan Prof. Ali Sait LİMAN'ın ev sahipliğinde gerçekleşen, Doç. Dr. Mine ARTU MUTLUGÜN ve Öğr. Gör. Dr. İbrahim KARAHANCI'nın hazır bulunduğu görüşmeye AR-GE Koordinatörlüğünü temsilen Koordinatör Prof. Dr. Esra KARACA, Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Fatma ESEN, Doç. Dr. Hasan BAYRAM ve Öğr. Gör. Koray AKİ katıldı. Fakülte ve Koordinatörlüğün mevcut durumu ve amaçları hakkında karşılıklı bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda, Üniversitemizin araştırma üniversitesi misyonu doğrultusunda ileride tesis edilebilecek iş birlikleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Tarihi : [18-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [149]