SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ LİSANS II ÖĞRENCİLERİNDEN "DELİ DUMRUL" OYUNU
 SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ LİSANS II ÖĞRENCİLERİNDEN

Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Lisans II öğrencileri, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sene sonu oyunu olarak Güngör Dilmen'in kaleme aldığı “Deli Dumrul” adlı oyunu sahnelediler.

Dede Korkut’un en bilinen hikâyelerinden "Deli Dumrul"u, çağdaş bir yaklaşımla tiyatroya uyarlayan Güngör Dilmen, bu seyirlik oyun aracılığıyla yeryüzündeki adaletin eşitlik, sevgi ve barışla kurulabileceğini ortaya koyuyor.

Yönetmenliğini Sahne Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Tülay Yıldız Akgül'ün üstlendiği “Deli Dumrul” oyunu 10 Mayıs 2024 saat 17:00’da Güzel Sanatlar Fakültesi Mudanya Yerleşkesi Şehit Astsubay Kıd. Çvş. Feyyaz İlhan Salonunda seyircinin karşısına çıktı.

Haber Tarihi : [11-May-2024]

Haber Görüntüleme : [246]