Biyoloji_2022

Mesut DEMİR/ Fen Edebiyat Fakültesi - Biyoloji

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisansöğrencimiz Mesut DEMİR, Mezitler (Bursa) Çevresinde Gelişen Likenler Üzerinde Taksonomik İncelemeler” konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Şule ÖZTÜRK  danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Zehra Nur DÜZEN / Fen Edebiyat Fakültesi - Biyoloji

 Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Zehra Nur DÜZEN, Juglon ve Fluorouracil Kombinasyonlarının Lncap ve Pc-3 Prostat Kanser Hücreleri Üzerindeki In Vitro Sitotoksik ve Genotoksik Etkilerinin Araştırılması” konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Tolga ÇAVAŞ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Firuze COŞKUN / Fen Edebiyat Fakültesi - Biyoloji

 Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisansöğrencimiz Firuze COŞKUN, Doğancı Baraj Gölü'nden (Bursa) Arıtma Tesisine Alınan Ham Suyun Fitoplanktonu ve Su Kalitesinin Belirlenmesi” konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Nurhayat DALKIRAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Dilara KARAMAN / Fen Edebiyat Fakültesi - Biyoloji

Fen Edebiyat Fakültesi Doktora öğrencimiz Dilara KARAMAN, Bazı Bitkisel Ligandların ve Türevlerinin Anthelmintik Etkilerinin In Silico Moleküler Modelleme Yöntemiyle Tahmin Edilmesi” konulu Doktora tezini Doç. Dr. Ahmet Onur GİRİŞGİN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Abdelaziz ASSOUYOUTI / Fen Edebiyat Fakültesi - Biyoloji

 Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisansöğrencimiz Abdelaziz ASSOUYOUTI, Acacia Nilotica (L) Metanolik Yaprak Ekstratının Anti-Kanser Potansiyelinin Araştırılması ” konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Özgür VATAN  danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Muhammad Asad KAMRAN / Fen Edebiyat Fakültesi - Biyoloji

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisansöğrencimiz Muhammad Asad KAMRAN, Aspiculuris Tetraptera İle Doğal Enfekte Farelerde Olea Europaea L. (Zeytin) Yaprak Ekstresi ve Fenolik Bileşeni Olan Oleuropein'in Antihelmintik Etkisinin İncelenmesi” konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Hikmet Sami YILDIRIMHAN  danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [12-Nis-2022 08:52]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [24-May-2022 08:25]

İçerik Görüntüleme : [674]