Bahçe Bitkileri_2021

Berna ÖNCÜ / Ziraat Fakültesi - Bahçe Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Berna ÖNCÜ, Kısıntılı Sulama Koşullarında Yetiştirilen Gemlik Zeytin Fidanlarının Agronomik ve Fizyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi ile Sıcaklık Toleranslarının Belirlenmesi  konulu Yüksek Lisans tezini Doç.Dr. Asuman CANSEV danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Nursena ÖZÖK / Ziraat Fakültesi - Bahçe Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Nursena ÖZOK, Bazı Çilek Çeşitlerinin Bursa Ekolojik Koşullarındaki Morfolojik ve Pomolojik Özellikleri konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Cevriye MERT danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Onur ÇOBAN / Ziraat Fakültesi - Bahçe Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Onur ÇOBAN, Biberde TSWV Dayanımının Yerli Kapya Biber Çeşitlerine Moleküler İşaretleyiciler Kullanılarak Aktarılması konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ahmet İPEK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Yaşar ÖZGÜL / Ziraat Fakültesi - Bahçe Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Yaşar ÖZGÜL, Karnabaharda Dinlenmeye Sokulmuş Fidelerde Perlan Ticari Preparat Etkisinin Araştırılması  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Meryem İPEK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [12-Nis-2022 08:22]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [12-Nis-2022 08:22]

İçerik Görüntüleme : [378]