Zootekni_2021

Mustafa Özdemir/ Ziraat Fakültesi - Zootekni

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mustafa Özdemir, Bursa'da Organik Üretim Koşullarında Beslenen Yumurta Tavuklarının Performansının Belirlenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. İbrahim AK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ahmet Okumuş/ Ziraat Fakültesi - Zootekni

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ahmet Okumuş, İkinci Ürün Mısır Silajına Fındık Zurufu İlavesinin Silaj Fermantasyonu, Aerobik Stabilite ve İn-Vitro Gaz Üretimi Üzerine Etkileri konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Ekin SUCU danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Gülsüm Tünaydın/ Ziraat Fakültesi - Zootekni

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Gülsüm Tünaydın, Zenginleştirilmiş Kafeste Yetiştirilen Yumurtacılarda Farklı Aydınlanma Tipi ve Kafes Katının Performans, Yumurta Kalite ve Bazı Refah Parametreleri Üzerine Etkisi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Bilgehan YILMAZ DİKMEN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [12-Nis-2022 08:11]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [12-Nis-2022 08:11]

İçerik Görüntüleme : [232]