Tekstil Mühendisliği_2021

Rümeysa ÇELEN / Mühendislik Fakültesi - Tekstil Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Doktora öğrencimiz Rümeysa ÇELEN, Bikomponent Köpük İpliklerle Kumaş Yapılarının Termal ve Akustik Özelliklerinin İyileştirilmesi konulu Doktora tezini Prof. Dr. Yusuf ULCAY danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Naime ÇALIŞKAN/ Mühendislik Fakültesi - Tekstil Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Naime ÇALIŞKAN, Reaktif Boyama Sonrası Yıkamalarda, Reaktif Boyma Atıksularının Tekrar Kullanılabilirliğinin Değerlendirmesi  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Pervin ANİŞ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Kıvanç GELERİ / Mühendislik Fakültesi - Tekstil Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Kıvanç GELERİ, Elastan İçeren Dokuma Kumaşlardan Yapılan Giyisilerin Dikiş Özelliklerinin Optimizasyonu  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ayça GÜRARDA danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Şaban ÇUNAYEV / Mühendislik Fakültesi - Tekstil Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Şaban ÇUNAYEV, Elektrospinning Yöntemi İle İletken ve Saydam Nanolifli Yüzey Üretimi ve Karakterizasyonu  konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Şebnem DÜZYER GEBİZLİ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Alhayat Getu TEMESGEN / Mühendislik Fakültesi - Tekstil Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Doktora öğrencimiz Alhayat Getu TEMESGEN, Enset Dokuma Kumaş Yapılarının Ses Yutum ve Biyobuzunur Kompozit Malzeme Geliştirilmesi Uygulamalarında Kullanımı Üzerine Bir Araştırma konulu Doktora tezini Prof. Dr. Recep EREN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Tuba TOPRAK ÇAVDUR/ Mühendislik Fakültesi - Tekstil Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Doktora öğrencimiz Tuba TOPRAK ÇAVDUR, Poliester Kumaşların Farklı Maddelerle Yüzey Modifikasyonu Sonrası Boyanma Davranışlarının İncelenmesi ve Bu Modifikasyonların Pamuk/Poliester Harman Kumaşların Aynı Banyoda Tek Adımda Boyanabilirliğine Etkileri  konulu Doktora tezini Prof. Dr. Pervin ANİŞ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Semih OYLAR / Mühendislik Fakültesi - Tekstil Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Semih OYLAR, Tamamen Geri Dönüştürülebilir Otomotiv Koltuk Kılıfı Tasarımı ve Geliştirilmesi  konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Serpil KORAL KOÇ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Begüm ELGÜN / Mühendislik Fakültesi - Tekstil Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Begüm ELGÜN, Liyosel Liflerinde Fibrilasyonun Ultrasonik Yöntem Desteğiyle Kontrolü  konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Semiha EREN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sümeyye DİLER / Mühendislik Fakültesi - Tekstil Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Sümeyye DİLER, ALD Film Kaplı Poliamid Kumaşların Antibakteriyel Etkinliklerinin Araştırılması  konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim AKYILDIZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Shafiqul ISLAM/ Mühendislik Fakültesi - Tekstil Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Shafiqul ISLAM, Investigation of Photocatalytic Activites of Metal Oxide ALD Thin Films  konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim AKYILDIZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ayben PAKOLPAKÇIL / Mühendislik Fakültesi - Tekstil Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Doktora öğrencimiz Ayben PAKOLPAKÇIL, Doğal pH İndikatörleri İçeren Sodyum Alginat/Polivinil Alkol Esaslı Akıllı Nanolifli Yara Örtüsü Üretimi ve Değerlendirmesi  konulu Doktora tezini Prof. Dr. Esra KARACA danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Mohamad Yazan SADOUN / Mühendislik Fakültesi - Tekstil Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mohamad Yazan SADOUN, Development of High Natural Frequency Load Cell For Yarn Tension Sensors/ İplik Gerginlik Sensörleri İçin Yüksek Doğal Frekanslı Yük Hücresi Geliştirilmesi  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Recep EREN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ümit KOÇ / Mühendislik Fakültesi - Tekstil Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Doktora öğrencimiz Ümit KOÇ, One-Step Preparation and Investigation of High Strength Textile Reinforced Hydrogel Composites  konulu Doktora tezini Prof. Dr. Yakup AYKUT danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [12-Nis-2022 07:56]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [12-Nis-2022 07:56]

İçerik Görüntüleme : [483]