Tarla Bitkileri_2022

 Perihan Ceren ÖZER / Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Perihan Ceren ÖZER, Bursa Ekolojik Koşullarında Reyhan (Ocimum Basilicum L.)'ın Tarımsal Özellikleri İle Uçucu Yağ Oranı Üzerine Farklı Organik ve İnorganik Gübrelerin Etkileri konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Oya KAÇAR danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Şeyma Hilal MUCUK/ Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Şeyma Hilal MUCUK, Ekmeklik Buğday Çeşitlerinde (Triticum Aestivum L.) Farklı Tohum Sıklığı ve Gelişme Döneminde Tane Verimi İle Işık Kullanım Etkinliği Arasındaki İlişkiler konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ramazan DOĞAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Hüseyin Fatih KÖRKÜ/ Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Hüseyin Fatih KÖRKÜ, Farklı Kenaf genotiplerinin Lif ve Tohum Verimi Yönünden İncelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Mehmet SİNCİK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ladislas NIYIRAGIRA/ Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ladislas NIYIRAGIRA, Farklı Sıra Arası Mesafesi ve Ekim Oranlarının Susamda Yaprak Alan İndeksi ve Işık Tutma Etkinliği Üzerine Etkileri konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Mehmet SİNCİK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [05-Nis-2022 10:50]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [11-May-2022 13:41]

İçerik Görüntüleme : [376]