Tarla Bitkileri_2021

Mehmet Dilmenler/ Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mehmet Dilmenler, Bazı Tuz Konsantrasyonlarının Bazı Silajlık Mısır ve Şeker Darısı Çeşitlerinin Çimlenme ve Fide Gelişimleri Üzerine Etkileri konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Uğur BİLGİLİ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Pervin Uzun/ Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri

 Ziraat Fakültesi Doktora öğrencimiz Pervin Uzun, Ekmeklik Buğdayda (Triticum Aestivum L.) Diallel Melez Analizi ile Bazı Morfolojik ve Tarımsal Özelliklerin Kalıtım Durumlarının ve Kombinasyon Yeteneklerinin Belirlenmesi ” konulu Doktora tezini Prof. Dr. Köksal YAĞDI  danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

İlke Aybüke Büyükyatıkçı / Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz İlke Aybüke Büyükyatıkçı, Ekmeklik Buğday Çeşitlerinde Başaklanma Döneminde Uzaklaştırılan Bazı Fotosentez Organlarının Tarımsal Özellikler Üzerine Etkisinin Belirlenmesi  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Köksal YAĞDI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Kübra Tosun Doğan/ Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Kübra Tosun Doğan, Bazı Yabani Ayçiçeği Türlerinin (Helianthus Spp.) Morfolojik Özelliklerinin Belirlenmesi ve Kültürü Yapılan Türler ile Melezleme Olanaklarının Araştırılması konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Nazan DAĞÜSTÜ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ömer Arslan / Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ömer Arslan, Farklı Ekim Zamanları ve Hasat Dönemlerinin Bursa Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Karabuğdayın (Fagopyrumesculentummoench.) Ot Verimi ile Kalitesi Üzerine Etkileri  konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Emine BUDAKLI ÇARPICI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Erkan Recep Çarpıcı/ Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Erkan Recep Çarpıcı, Bursa Koşullarında Farklı Ekim Zamanı ve Bitki Sıklıklarının Ayçiçeğinin (Helianthus Annuus L.) Verim, Verim Unsurları ve Kalitesi Üzerine Etkileri  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Abdurrahim Tanju GÖKSOY danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Barış Kilericoğlu / Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Barış Kilercioğlu, Güney Marmara Koşullarında Farklı Azot Dozlarının Kavuzsuz Arpa Çeşidinin (Hordeum Vulgare L. Var. Nudum Hook. Ef.) Verim ve Verim Öğeleri Üzerine Etkisi   konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Recep DOĞAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Muhammed Mustafa Arsanı / Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Muhammed Mustafa Arsanı, Bitlis Yöresi Sulu ve Kuru Koşullarında Farklı Azot Dozlarının Ayçiçeğinin Verim, Verim Unsurları ve Kalitesi Üzerine Etkileri  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Abdurrahim Tanju GÖKSOY danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Dilyaver Sinay Halil / Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri

 Ziraat Fakültesi Doktora öğrencimiz Dilyaver Sinay Halil, Bazı Yem Bezelyesi (Pisum Sativum L.) Melezlerinin Tarımsal Özelliklerinin ve Uyum Yeteneklerinin Belirlenmesi ” konulu Doktora tezini Prof. Dr. Ayşen UZUN  danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [05-Nis-2022 10:49]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [05-Nis-2022 10:49]

İçerik Görüntüleme : [362]