Moleküler Biyoloji ve Genetik_2021

Berna AYAR/ Moleküler Biyoloji ve Genetik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Berna AYAR, Yaygın Değişken İmmün Yetmezlik ve Mide Kanseri Arasındaki Moleküler Bağlantının Entegratif Biyoinformatik Analizlerle Araştırılması konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Dilek PİRİM danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Erdinç İlkay OKAN / Moleküler Biyoloji ve Genetik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Erdinç İlkay OKAN, Meme Kanseri Hücrelerinde Bor Bileşiklerinin Anti-Enflamatuar Etkisinin Araştırılması konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Burcu ERBAYKENT TEPEDELEN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Yusuf YAY/ Moleküler Biyoloji ve Genetik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Yusuf YAY, Bor Bileşiklerinin Dna Hasarı Ve Onarımındaki Rolünün Benign Prostat Hiperplazisi (Bph-1) Hücrelerinde Araştırılması konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Burcu ERBAYKENT TEPEDELEN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

İrem ÇOKSEVER/ Moleküler Biyoloji ve Genetik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz İrem ÇOKSEVER, Prostat Kanseri Hücrelerinde Bor Bileşiklerinin Endoplazmik Retikulum (ER) Stresine Olan Etkisinin Araştırılması konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Burcu ERBAYKENT TEPEDELEN  danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Thomas Saah PETERS/ Moleküler Biyoloji ve Genetik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Thomas Saah PETERS, Mayada Çeşitli Farklılaşma Sinyallerinin TPS1 ve NTH1 Genleri Transkripsiyonuna Etkilerinin Araştırılması konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Sezai TÜRKEL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Günay İBRAHİMOVA / Moleküler Biyoloji ve Genetik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Günay İBRAHİMOVA, Biyometal İyonlarının GPD1 Geni Transkripsiyonuna ve Hücre Döngüsüne Etkilerinin İncelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Sezai TÜRKEL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Eren TANIK / Moleküler Biyoloji ve Genetik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Eren TANIK, Apoptoz, Otofaji ve Retrograde Transkripsiyonun CYC1, SUC2 ve GPD1 Genlerinin Ekspresyonlarına Etkilerinin İncelenmesi  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Sezai TÜRKEL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ceyda ÇOLAKOĞLU / Moleküler Biyoloji ve Genetik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ceyda ÇOLAKOĞLU, Apoptoz ve Otofaji Sinyallerinin Ty1 ve Ty2 Pseudovirüslerinde Gen Anlatımına Etkilerinin Moleküler Analizi  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Sezai TÜRKEL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Gözde ARSLAN / Moleküler Biyoloji ve Genetik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Gözde ARSLAN, Zayıf Asit Stresinin CYC1 ve GPD1 Genlerinin Transkripsiyonuna ve Hücre Döngüsüne Etkilerinin İncelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Sezai TÜRKEL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ecem Buse YILMAZ / Moleküler Biyoloji ve Genetik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ecem Buse YILMAZ, Alzheimer Hastalığı ve Kanser Patogenezinde Rol Oynayan Ortak Aday Moleküler Biyobelirteçlerin ve Anahtar Yolakların İn Sliko Araştırılması konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Dilek PİRİM danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [01-Nis-2022 07:33]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [01-Nis-2022 07:33]

İçerik Görüntüleme : [1.357]