Matematik_2022
Aydın ÖZBEK / Fen Edebiyat Fakültesi - Matematik

 Fen Edebiyat Fakültesi Doktora öğrencimiz Aydın ÖZBEK, Hecke Groups and Regular Maps” konulu Doktora tezini Prof. Dr. İsmail Naci CANGÜL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
Utkum ŞANLI / Fen Edebiyat Fakültesi - Matematik

 Fen Edebiyat Fakültesi Doktora öğrencimiz Utkum ŞANLI, Kromotik Polinomlar ” konulu Doktora tezini Prof. Dr. İsmail Naci CANGÜL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
İsa DOĞAN / Fen Edebiyat Fakültesi - Matematik

 Fen Edebiyat Fakültesi Doktora öğrencimiz İsa DOĞAN, Octonion Düzlemlerde 6-Şekiller ve Uzaklık” konulu Doktora tezini Prof. Dr. Atilla AKPINAR danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
Gamze SAVAŞ ÇELİK / Fen Edebiyat Fakültesi - Matematik

 Fen Edebiyat Fakültesi Doktora öğrencimiz Gamze SAVAŞ ÇELİK, Cebirsel Eğriler Üzerindeki Rasyonel Diziler” konulu Doktora tezini Prof. Dr. Gökhan SOYDAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [29-Mar-2022 08:41]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [24-May-2022 11:52]

İçerik Görüntüleme : [475]