Matematik_2021
Nursena GÜNHAN / Matematik

 Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Nursena GÜNHAN, Oluşum Tipi Kısmi Diferansiyel Denklemlerin Yaklaşık Çöüzmlerinin Yüksek Başarımlı Hesaplama Açısından İncelenmesi”  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Emrullah YAŞAR danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
Uğur ANA / Matematik

 Fen Edebiyat Fakültesi Doktora öğrencimiz Uğur ANA, Yönlü Graflar ” konulu Doktora tezini Prof. Dr. İsmail Naci CANGÜL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
Feriha ÇELİK / Matematik

 Fen Edebiyat Fakültesi Doktora öğrencimiz Feriha ÇELİK, Graflar ve Enerji” konulu Doktora tezini Prof. Dr. İsmail Naci CANGÜL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Zeynep ARSLAN / Matematik

 Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Zeynep ARSLAN, Lorentz Uzaylarında Timelike ve Spacelike Eğrilere Göre Oluşturulan Alt Uzayların Sınıflandırılması ” konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Esen İYİGÜN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Merve AŞÇIOĞLU / Matematik

 Fen Edebiyat Fakültesi Doktora öğrencimiz Merve AŞÇIOĞLU, Çarpımsal Topolojik Graf İndeksleri” konulu Doktora tezini Prof. Dr. İsmail Naci CANGÜL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
Alper ERDEM / Matematik

 Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Alper ERDEM, t-Kobalans ve Lucas t-Kobalans Sayıları konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ahmet TEKCAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Mehmet Samir ÖZCAN / Matematik

 Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mehmet Samir ÖZCAN, Manyeto-Elektro-Elastik Dairesel Çubukta Yalnız Gezen Dalga Modeli: Analitik ve Nümerik Çözümler” konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Nisa ÇELİK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
Alim SÜTVEREN / Matematik

 Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Alim SÜTVEREN, n-Boyutlu Öklid Uzayında λ Hiperyüzeylerinin Bir Karakterizasyonu” konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Kadri ARSLAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [29-Mar-2022 08:40]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [29-Mar-2022 08:40]

İçerik Görüntüleme : [568]