Kimya_2021

Burcu BÜYÜKKORU/ Fen Edebiyat Fakültesi- Kimya

Fen Edebiyat Fakültesi Doktora öğrencimiz Burcu BÜYÜKKORU, Viskon, Pamuk ve Polyester Kumaş Türlerinde Pilling (Boncuklanma) Değerlerini İyileştiren ve Kumaşlara Yumuşak Tuşe Veren Yeni Nesil Polimerlerin Geliştirilmesi konulu Doktora tezini Prof. Dr. Ali KARA danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Pelin SEVİNÇ/ Fen Edebiyat Fakültesi- Kimya

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Pelin SEVİNÇ, Poli 2-(N-Dimetilamino)Etilmetaktrilat (Pdma) ile Modifiye Edilmiş Bor Minerali Zenginleştirme Sürecinde Açığa Çıkan Atıkların Sulu Çözeltilerden Fosfat ve Nitrat Kirliliklerinin Uzaklaştırılmasında Kullanılabilirliğinin Araştırılması  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Asım OLGUN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Rashinikumar SINGH SAMANDRAM/ Fen Edebiyat Fakültesi- Kimya

Fen Edebiyat Fakültesi Doktora öğrencimiz Rashinikumar SINGH SAMANDRAM, Kinazolin-3-Oksitlerin Sentezleri, Karakterizasyonları ve Türevlendirilmeleri  konulu Doktora tezini Prof. Dr. Necdet COŞKUN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Nuray ALTINÖLÇEK/ Fen Edebiyat Fakültesi- Kimya

Fen Edebiyat Fakültesi Doktora öğrencimiz Nuray ALTINÖLÇEK, Formil Grubu İçeren Farklı Ligandlara Sahip Fosforesans Heteroleptik İridyum (III) Komplekslerinin Sentezi, Karakterizasyonu ve Opto-Elektronik Cihazlarda Kullanımının Araştırılması konulu Doktora tezini Prof. Dr. Mustafa TAVASLI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

İlker ERKEN / Fen Edebiyat Fakültesi- Kimya

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz İlker ERKEN, Farklı Prunella L. Türlerinden Elde Edilen Ekstraktlar ile Kitosan Temelli Yenilebilir Film Eldesi, Karakterizasyonu ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Saliha ŞAHİN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Kaan KIRAYLAR / Fen Edebiyat Fakültesi- Kimya

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Kaan KIRAYLAR, Yenilenebilir Kaynaklardan Potansiyel Faz Değiştirici Maddelerin Etkin Sentez Yöntemleri  konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Ayhan YILDIRIM danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [29-Mar-2022 08:28]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [29-Mar-2022 08:28]

İçerik Görüntüleme : [354]