İnşaat Mühendisliği_2022

Murat CAN / Mühendislik Fakültesi- İnşaat Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Doktora öğrencimiz Murat CAN , Baraj İnşaat Safhasının Mansap Etkilerinin İncelenmesi konulu Doktora tezini Prof. Dr. Adem AKPINAR  danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
Alihan YİĞİTOĞLUMühendislik Fakültesi- İnşaat Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Alihan YİĞİTOĞLU, Bir Çerçeve Sisteminin Klasik ve Değiştirilmiş Gerilme Çifti Teorisine Göre Statik Analizi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Özgür YAYLI  danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Öznur BİRİCİK/ Mühendislik Fakültesi- İnşaat Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Öznur BİRİCİK, Metakaolin İçeren Farklı C3A İçeriğine Sahip Çimentolu Sistemlerin Tiksotropik Özelliklerinin Araştırılması konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Ali MARDANI AGHABAGLOU  danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Yahya KAYA/ Mühendislik Fakültesi- İnşaat Mühendisliği

 Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Yahya KAYA, Farklı Tip Klinker Öğütme Kolaylaştırıcı Katkı Kullanımının Çimentolu Sistemlerin Özelliklerine Etkisi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Ali MARDANI AGHABAGLOU  danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [29-Mar-2022 08:11]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [24-May-2022 10:54]

İçerik Görüntüleme : [822]