Fizik_2022

Elif KARS/ Fen Edebiyat Fakültesi- Fizik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Elif KARS, Elektrokimyasal Depozisyon Yöntemiyle Üretilen Öncü ve Fırınlanmış CdSe İnce Filmlerinin Yapısal, Optik ve Elektriksel Özelliklerinin İncelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Muhitdin AHMETOĞLU danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Latif KORKMAZ / Fen Edebiyat Fakültesi- Fizik

Fen Edebiyat Fakültesi Doktora öğrencimiz Latif KORKMAZ, Ultra Hipofraksiyonel Prostat Kanseri Radyoterapisinde Konvansiyonel, MR Tabanlı, Robotik Kollu ve Helikal Lineer Hızlandırıcı Cihazlarının Karşılaştırması konulu Doktora tezini Prof. Dr. Orhan GÜLER danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur.Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Halime KİLLİ / Fen Edebiyat Fakültesi- Fizik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Halime KİLLİ, Yüksek ve Kararlı Elektrokimyasal Enerji Depolaması İçin CO@WO3/Ni Kompozit Elektrodunun Fabrikasyonu konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ahmet PEKSÖZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Hasan BAYRAMOĞLU/ Fen Edebiyat Fakültesi- Fizik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Hasan BAYRAMOĞLU, Elektrokimyasal Depozisyon Yöntemiyle Üretilen Öncü ve Fırınlanmış CdSe İnce Filmlerinin Yapısal, Optik ve Elektriksel Özelliklerinin İncelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ahmet PEKSÖZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sultan ÖZDEMİR / Fen Edebiyat Fakültesi- Fizik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Sultan ÖZDEMİR, Manyetik Kayıt Ortamları İçin Ferromanyetik Malzemelerin Elektrodepozisyonu, Yapısal ve Manyetik Özellikleri konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Mürsel ALPER danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [29-Mar-2022 06:56]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [08-Mar-2023 06:05]

İçerik Görüntüleme : [445]