Fizik_2021

Ahmed M. E. SAAD / Fen Edebiyat Fakültesi- Fizik

Fen Edebiyat Fakültesi Doktora öğrencimiz Ahmed M. E. SAAD, Türk Hızlandırıcı Merkezi’nde Süper Charm Parçacık Fabrika Dedektörü İçin Tepki Ve Performans Çalışmaları  konulu Doktora tezini Dr. Öğr. Üyesi Zerrin KIRCA danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ayfer SAÇIK KAYA / Fen Edebiyat Fakültesi- Fizik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ayfer SAÇIK KAYA, İletken Polimer ve Metal Parçacık İçeren Kompozit Filmler konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Müşride HACIİSMAİLOĞLU danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Mudathir FAKHRELDIN OSMAN YAHYA / Fen Edebiyat Fakültesi- Fizik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mudathir FAKHRELDIN OSMAN YAHYA Position Resolution In Crystal Calorimeter  konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Fatma KOÇAK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Tülin KOSUKOĞLU / Fen Edebiyat Fakültesi- Fizik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Tülin KOSUKPĞLU, Elektrodepozisyon Yöntemiyle Üretilen Ppy-Grafen Oksit/Si Heteroyapısının Diyot Özelliklerinin İncelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ahmet PEKSÖZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Mürüvvet ARSLAN /Fen Edebiyat Fakültesi- Fizik

Fen Edebiyat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mürüvvet ARSLAN, Tungsten Oksit (WO3) İnce Filmlerinin Elektrokromik Özelliklerinin İncelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ahmet PEKSÖZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Gökhan KESER / Fen Edebiyat Fakültesi- Fizik

Fen Edebiyat Fakültesi Doktora öğrencimiz Gökhan KESER, İndiyum Konsantrasyonun Cuınte İnce Filmlerinin Fiziksel Özelliklerine Etkisi konulu Doktora tezini Prof. Dr. Ahmet PEKSÖZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur.

Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [29-Mar-2022 06:55]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [29-Mar-2022 06:55]

İçerik Görüntüleme : [492]