Elektronik Mühendisliği_2021

Nedim Aktan YALÇIN / Mühendislik Fakültesi - Elektronik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Doktora öğrencimiz Nedim Aktan YALÇIN, Harmonik Kestiriminde Yeni Hibrit Yaklaşımlar konulu Doktora tezini Prof. Dr. Fahri VATANSEVER danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
 

Aşkın TEKER / Mühendislik Fakültesi - Elektronik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Aşkın TEKER, Endüstri 4.0 Rtls Alanında Karşılaşılan Elektromanyetik Problemlerin Grafen İle Çözülmesi konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Sibel YENİKAYA danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Mustafa KOÇ / Mühendislik Fakültesi - Elektronik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mustafa KOÇ, Bazı Ayrık Fourier Dönüşümüne Dayalı Frekans Kestiricilerin Karşılaştırmalı Performans Analizi  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Erdoğan DİLAVEROĞLU danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Can ÖZENSOY / Mühendislik Fakültesi - Elektronik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Can ÖZENSOY , Yazılım Kontrollü Orta Frekanslı Da Nokta Kaynak Sistemi Tasarımı ve Gerçeklenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Murat UYAR danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Yavuz Selim BAKAN / Mühendislik Fakültesi - Elektronik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Yavuz Selim BAKAN, Potansiyel Donör Takip Sistemi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Fahri VATANSEVER danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Tugay DEMİRTAŞ/ Mühendislik Fakültesi - Elektronik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Tugay DEMİRTAŞ, İki Boyutlu GaSe Katkılı PVP İnce Film Tabanlı Aygıtların Optoelektronik Özelliklerinin İncelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Umut AYDEMİR danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Mustafa ALTINEL / Mühendislik Fakültesi - Elektronik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mustafa ALTINEL  , Mükemmel Elektrik İletken Bir Yüzey Üzerindeki Dairesel Açıklıktan Saçılan Alanların Hesabı konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Uğur YALÇIN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ahmet KARAKÜÇÜK/ Mühendislik Fakültesi - Elektronik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Doktora öğrencimiz Ahmet KARAKÜÇÜK, Adli Bilişimde Kaynak Doğrulama e Tanılamada İleri Metodlar" konulu Doktora tezini Prof. Dr. Ahmet Emir DİRİK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ezel Yağmur ZEYDAN / Mühendislik Fakültesi - Elektronik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ezel Yağmur ZEYDAN, Fotonik Kristallerde Yavaş Işık Temelli Sensör Tasarımı konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Atilla AYDINLI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sedat YILDIZ / Mühendislik Fakültesi - Elektronik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Sedat YILDIZ, 3 Boyutlu Derinlik Kamerası İle Derin Öğrenme Tabanlı Güvenli Yüz Tanıma konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ahmet Emir DİRİK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Recep EKEN / Mühendislik Fakültesi - Elektronik Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Recep EKEN, Araçlarda Sürücü Konforunu ve Güvenliğini Arttıran Biyosensör Uygulamalrının Karşılaştırmalı Analizi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Güneş YILMAZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [25-Mar-2022 10:49]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [19-Nis-2022 10:55]

İçerik Görüntüleme : [542]