UZAKTAN EĞİTİM

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM SÜRECİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

 

- Öğrenciler ile ilgili açıklama

Değerli öğrenciler, pandemi döneminde sizlerin derslere katılımınızı sağlayabilmek adına derslerimiz online olarak da yapılabilecektir. Bu kapsamda online eğitimin yürütülmesi ile ilgili detaylı bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

1. Online eğitim süresince, ders materyallerinin paylaşımı, ödevlerin gönderilmesi, sınavlar ve dersin hocası ile iletişim kurmak için üniversitemizin Bursa Uludağ Üniversitesi Kurum, Eğitim ve Araştırma Faaliyetleri Yönetişim Sistemi (UKEY -https://ukey.uludag.edu.tr ) kullanılacaktır. Bu nedenle öğrenci otomasyon sisteminde tanımlanmış olan e-mail adreslerinin kullanılır durumda olması gerekmektedir. UKEY ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

http://www.uludag.edu.tr/dosyalar/bilgiislem/ukey/UKEY_KK.pdf 

2. Online eğitim süresince dersler GOOGLE MEET üzerinden canlı olarak yürütülecektir. Dersin öğretim üyesi kendi takviminde tanımladığı derse ilişkin her hafta sizlere otomatik olarak ders başlamadan 10-15 dakika önce gönderilecek linke tıklayıp, canlı derse katılabilirsiniz. Online derslerde sadece Google Meet kullanılacak olup diğer online toplantı yazılımları kullanılmayacaktır. Online yapılan dersler sekronize bir şekilde kaydedilecek ve dersten sonra ders kaydı Google Drive’a yüklenip linki UKEY’den paylaşılacaktır. Google Meet ile ilgili üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızca hazırlanan kullanım kılavuzu ve açıklamalara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 https://uludag.edu.tr/dosyalar/oidb/ogrenci_meet_v2.pdf

-  Öğretim Üyeleri ile ilgili açıklama

1- Online eğitim süresince, ders materyallerinin paylaşımı, ödevlerin gönderilmesi, sınavlar ve öğrenciler ile iletişim kurmak için üniversitemizin Bursa Uludağ Üniversitesi Kurum, Eğitim ve Araştırma Faaliyetleri Yönetişim Sistemi (UKEY -https://ukey.uludag.edu.tr ) kullanılacaktır. UKEY ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşılabilir. Farklı sistemler aracılığı ile yapılan ödev duyuruları, ödev, öğrenci sunumları, ders anlatım videolarının Google drive linkleri, vb. gibi ders ile ilgili tüm aktiviteler UKEY’den duyurulmalı ve paylaşılmalıdır. Online yapılan dersler sekronize bir şekilde kaydedilecek ve dersten sonra ders kaydı Google Drive’a yüklenip linki UKEY’den paylaşılacaktır. 

         http://www.uludag.edu.tr/dosyalar/bilgiislem/ukey/UKEY_KK.pdf 

2- Lisansüstü Uzaktan Eğitim dersleri GOOGLE MEET ( https://meet.google.com ) ile canlı olarak yapılacaktır. Online derslerde sadece Google Meet kullanılacak olup diğer online toplantı yazılımları kullanılmayacaktır. Her bir ders kayıt altına alınıp, Google Drive'a kaydedildikten sonra ders video linkleri UKEY üzerinden öğrencilerle paylaşılmalıdır. 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [25-Eyl-2020 08:49]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [25-Eyl-2020 13:16]

İçerik Görüntüleme : [1.862]