SEMİNER DERSİ

Enstitümüz Yönetim Kurulu'nun 20.10.2021 tarih 2021-50 sayılı toplantısında, Üniversitemiz Senatosunun da uygun görüşü ile, öğrencilerimizin seminer sunumlarının online olarak yapılmasına karar verilmiştir.

Seminer sunumları 15 Kasım 2021 - 04 Ocak 2022 tarihleri arasında planlanıp seminer başarı durumunun (G,K,D) danışman öğretim üyeleri tarafından otomasyona zamanında girilmesi gerekmektedir.

"Seminer Sunum Duyurusu Formu"nda bulunan "Yer" bölümüne, seminer sunumları online olarak yapılacağından, seminer sunumunun yapılacağı program adı ve giriş şifresi eksiksiz yazılmalıdır.

"Seminer Programı"nın, tablodaki bilgiler eksiksiz doldurularak, excel formatında en geç 05 Kasım 2021 tarihine kadar, Anabilim Dalı Sekreterleri tarafından, UDOS üzerinden Enstitümüze gönderilmesi gerekmektedir.

Seminer Sunum Duyurusu Formu

Seminer Programı