Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevine Prof. Dr. Ali Kara getirildi.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevine getirilen Prof. Dr. Ali Kara da devraldığı görevi en iyi şekilde yerine getirebilmek için elinden gelen gayreti göstereceğinin altını çizdi. BUÜ’nün yüksek lisans ve doktora eğitiminde niteliğinin daha da arttırılması noktasında üzerlerinde düşen sorumlulukların farkında olduklarını kaydeden Prof. Dr. Ali Kara; “Fen Bilimleri Enstitümüzün sadece eğitim-öğretim noktasında değil; yayın, patent, proje, kongre ve kitap yazımı gibi spesifik çalışmalara da ağırlık vermesi için gayret göstereceğiz. Yönetim ve ekibimizle birlikte tam bir uyum içerisinde daha iyisi için çalışacağız. Şahsımı bu göreve layık gören herkese teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Görevi devreden Prof. Dr. Hüseyin Aksel Eren de yeni Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ali Kara’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Tarihi : [26-Tem-2023]

Haber Görüntüleme : [886]