Yaz Öğretimi Uygulamaları ve Açılacak Dersler (2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı)

Yaz öğretiminde bölüm dışından ders alacak öğrencilerin, yaz öğretimine katılacakları bölüme ait ders içeriklerini, ders denklik formu ile birlikte zeynepberke@gmail.com e-posta adresine, öğrenci numaralarından oluşan ogr.uludag.edu.tr uzantılı kurumsal e-posta adreslerinden 10 temmuz 2024 saat 17:00'ye kadar göndermeleri ve bölümden onay almaları zorunludur. Ders seçimleri onaylanan öğrencilerin listesi gün içerisinde web sayfasında ilan edilecektir. Lütfen başvuru yapmadan önce yukardaki linkteki açıklamaları dikkatlice okuyunuz. Eksik ve geç gönderilen formlar dikkate alınmayacaktır.

Önemli Not: Ders kontenjanları başvuru yapanların sayısına göre ayarlanacağından, denklik onayı için mutlaka bölüme başvuru yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde başvuru yapıp onay almayan öğrencilerin notları, yaz öğretimine katılsalar bile otomasyon sistemine işlenmeyecek ve geçersiz sayılacaktır.

Yaz Öğretimi Uygulamaları ve Açılacak Dersler (2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı) için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [22-Haz-2024 14:03]