GELEN Öğrenci 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Kayıt İşlemleri (23.08.2017)

1. AŞAMA:  Farabi Değişim Programı Kapsamında 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı için Uludağ Üniversitesinde öğrenim görmesi uygun bulunan öğrencilerin 11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında (Tıp Fakültesi için 06-08 Eylül 2017)  öncelikle öğrenim görecekleri Yüksekokul/Fakülte/Enstitü Öğrenci işlerine başvuru yaparak kayıtlarını yaptırmaları ve öğrenci numaralarını almaları gerekmektedir (Kayıt için: 1 Adet Fotoğraf ve TC Kimlik Fotokopisi gereklidir).

2. AŞAMA: Daha sonra öğrencilerin Farabi Koordinatörlüğüne (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Öğrenci Yemekhanesi Yanı Görükle Kampüsü) uğrayarak Öğrenim Protokollerini temin etmeleri gereklidir.

3. AŞAMA: Öğrencilerin son olarak aşağıdaki tabloda yer alan kayıt yerinde ders kayıtlarını (öğrenim protokolüne uygun olarak) yaptırmaları gerekmektedir.  

Öğrenim Protokolünde çeşitli sebeplerle (dersin açılmaması, yanlış eşleştirme vb.) değişiklik yapmaları gereken öğrencilerin kayıtların başladığı tarihten itibaren  22 Eylül 2017 tarihine kadar öncelikle kendi üniversitesinde bulunan Farabi Bölüm Koordinatörüne bilgi verip onayını aldıktan sonra 4 nüsha Ekle/Sil Belgesi  (bilgisayar ortamında) düzenleyerek Uludağ Üniversitesinde bulunan ilgili Farabi Bölüm Koordinatörüne imzalatmaları gerekmektedir. Daha sonra bu belgelerin öğrenci tarafından Uludağ Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü’ne teslim edilerek onaylatılması ve onaylı bir nüsha ile yine aşağıda belirtilen ders kayıt birimlerine gidilerek ders değişikliklerinin yaptırılması gereklidir (Eğer değişiklik yapılacak ders sayısı 4’ten fazla ise Ekle-Sil Belgesi düzenlenmemesi, Öğrenim Protokolünün yeniden düzenlenmesi gerekmektedir).

Not: Farabi Değişim Programı Yönetmeliği'ne göre Farabi Değişim Programından yararlanan öğrenciler, değişim programı çerçevesinde gideceği yükseköğretim kurumuna ayrıca öğrenci katkı payı ödemezler. Ancak kendi yükseköğretim kurumlarına ödemeleri gereken bir katkı payı varsa kayıtlı oldukları üniversitelere ödeme yapmaları gerekir.

 

ÖĞRENİM GÖRÜLEN BİRİM

KAYIT YERİ

TIP FAKÜLTESİ

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

MERKEZİ OTOMASYON BİRİMİ

 

ADRES: Uludağ Üniversitesi Rektörlük Binası Yanı Eski Sanat Galerisi Binası

Görükle Kampüsü

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

VETERİNER FAKÜLTESİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ

EĞİTİM FAKÜLTESİ

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

MİMARLIK FAKÜLTESİ

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci İşleri

                              HUKUK FAKÜLTESİ

                            Hukuk Fakültesi Öğrenci İşleri

İNEGÖL İŞLETME FAKÜLTESİ

İnegöl İşletme Fakültesi Öğrenci İşleri

                               İLAHİYAT FAKÜLTESİ

                            İlahiyat Fakültesi Öğrenci İşleri

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Sosyal Bilimler MYO Öğrenci İşleri

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [07-Eki-2019 20:35]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [(Veri Yok)]

İçerik Görüntüleme : [4.881]