2016-2017 Akademik Yılı GELEN Öğrenci Güz Dönemi Ders Kaydı Duyurusu

Farabi Değişim Programı Kapsamında; 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı için Uludağ Üniversitesinde öğrenim görmesi uygun bulunan öğrencilerin 19-23 Eylül 2016 tarihleri arasında ders kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Tıp Fakültesi Kayıtları ''4. ve 5. sınıfları için 25-29 Ağustos 2016'', ''2. ve 3. sınıflar için 31 Ağustos- 2 Eylül 2016'' tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıt yaptıracak öğrenciler ilgili tarihler arasında öncelikle Uludağ Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü’ne uğrayarak (Görükle Kampüsü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı) Güz Dönemi Öğrenim Protokollerini teslim alacaklar ve sonrasında ilgili birimlerin öğrenci işlerine kayıt için başvuruda bulunacaklardır.

Ayrıca Öğrenim Protokolünde çeşitli sebeplerle (dersin açılmaması, yanlış eşleştirme vb.) değişiklik yapmaları gereken öğrencilerin 19-30 Eylül 2016 tarihleri arasında öncelikle kendi üniversitesinde bulunan Farabi Bölüm Koordinatörüne bilgi verip onayını aldıktan sonra 4 nüsha Ekle/Sil Belgesi  (bilgisayar ortamında) düzenleyerek Uludağ Üniversitesinde bulunan ilgili Bölüm Koordinatörüne imzalatmaları gerekmektedir. Daha sonra bu belgelerin Uludağ Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü’ne teslim edilerek onaylatılması ve onaylı bir nüsha ile ilgili Fakülte Öğrenci İşlerine gidilerek ders değişikliklerinin yaptırılması gereklidir. Eğer değişiklik yapılacak ders sayısı 4’ten fazla ise Ekle-Sil Belgesi düzenlenmemesi, Öğrenim Protokolünün yeniden düzenlenmesi gerekmektedir.

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [07-Eki-2019 20:35]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [(Veri Yok)]

İçerik Görüntüleme : [3.717]