2018-2019 AKADEMİK YILI GELEN ÖĞRENCİ BAHAR YARIYILI DERS KAYIT İŞLEMLERİ (29.01.2019)

Farabi Değişim Programı Kapsamında; 2018-2019 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Üniversitemizde öğrenimine devam edecek öğrencilerin ders kayıtlarını, öğrenci otomasyon sisteminden Bahar Yarıyılı Öğrenim Protokollerine uygun olarak kendileri yapmaları gerekmektedir.  (Ders seçim tarihleri için tıklayınız)  Öğrencilerin ders seçimlerinde öğrenim protokollerinin dışında yapmış olduğu bütün değişiklikleri (dersin açılmaması, yanlış eşleştirme vb.) kendi Üniversitesinin Bölüm Koordinatörüne sorarak onayını aldıktn sonra yapması gerekmektedir.

ÖNEMLİ !!! : Ayrıca Öğrenim Protokolünde çeşitli sebeplerle (dersin açılmaması, yanlış eşleştirme vb.) değişiklik yapan öğrencilerin belgelerini  14 Şubat 2019- 22 Şubat 2019 tarihleri arasında  4 nüsha Ekle/Sil Belgesi  (bilgisayar ortamında) düzenleyerek Bursa Uludağ Üniversitesinde bulunan ilgili Bölüm Koordinatörüne imzalatmaları ve daha sonra Bursa Uludağ Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü’ne teslim etmeleri gereklidir. Eğer değişiklik yapılacak ders sayısı 4’ten fazla ise Ekle-Sil Belgesi düzenlenmemesi, Öğrenim Protokolünün yeniden düzenlenmesi gerekmektedir.

NOT : Açılan dersleri öğrenci otomasyon sisteminde göremeyen ve sorun yaşayan öğrenciler 14 Şubat 2019- 22 Şubat 2019 tarihleri arasında aşşağıdaki tabloda belirtilen ilgili birime başvurarak ders seçim işlemlerini tamamlayabilirler.

KAMPÜS DIŞI BİRİMLER

İnegöl Meslek Yüksekokulu