2018-2019 AKADEMİK YILI GELEN ÖĞRENCİ TIP FAKÜLTESİ KAYIT TARİHLERİ (02.08.2018)

Farabi Değişim Programı Kapsamında; 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemiz Tıp Fakültesinde öğrenim görmek üzere hak kazanan öğrencilerin  3-5 Eylül 2018 tarihleri arasında Tıp Fakültesinin Öğrenci İşlerine başvurarak öğrenci kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Kayıt yaptıran öğrenciler onaylı Öğrenim Protokollerini Uludağ Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğünden temin ederek ders kayıtlarını 5-7 Eylül 2018 tarihleri arasında Öğrenci Otomasyon sisteminden Öğrenim Protokollerine uygun olarak kendileri yapmaları gerekmektedir. Otomasyon sisteminden ders değiştirme tarihi 10-12 Eylül 2018'dir.

ÖNEMLİ !!! : Ayrıca Öğrenim Protokolünde çeşitli sebeplerle (dersin açılmaması, yanlış eşleştirme vb.) değişiklik yapan öğrencilerin belgelerini  25 Eylül 2018 tarihine kadar  3 nüsha Ekle/Sil Belgesi  (bilgisayar ortamında) düzenleyerek Uludağ Üniversitesinde bulunan ilgili Bölüm Koordinatörüne imzalatmaları ve daha sonra Uludağ Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü’ne teslim etmeleri gereklidir. Eğer değişiklik yapılacak ders sayısı 4’ten fazla ise Ekle-Sil Belgesi düzenlenmemesi, Öğrenim Protokolünün yeniden düzenlenmesi gerekmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: (Kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraf)

NOT : Açılan dersleri öğrenci otomasyon sisteminde göremeyen ve sorun yaşayan öğrenciler 5-7 Eylül 2018 tarihleri arasında Öğrenci Otomasyon Birimine giderek derslerini seçtirebileceklerdir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [26-Tem-2018 13:15]