2018-2019 Akademik Yılı GİDEN Öğrenci Başvuru Sonuçları GÜNCELLEME (26.04.2018)

Farabi Değişim Programı kapsamında 2018-2019 Akademik Yılında diğer Yükseköğretim Kurumlarında öğrenim görmek üzere başvuruda bulunan Üniversitemiz öğrencilerinin başvuru sonuçları ilgili Üniversiteler tarafından açıklanmıştır. Öğrencilerin başvuru sonuçlarını teyit amaçlı olarak başvuru yaptıkları Üniversitelerin Farabi web sayfalarından kontrol etmeleri gerekmektedir.

Kabul alan ve Yedek olan öğrencilerimizin 02 Mayıs 2018 tarihindeki Rektörlük Jandarma Uzman Onbaşı Sinan Yaylı Salonu (Rektörlük A Salonu) 13:00'da yapılacak olan  toplantıya katılmaları ve web sitemizdeki duyuruları takip etmeleri ve ilan edilecek olan gerekli evrakları belirlenen tarihler arasında koordinatörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Liste için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular