2017-2018 AKADEMİK YILI GELEN ÖĞRENCİ BAHAR DÖNEMİ DERS KAYIT İŞLEMLERİ (15.01.2018)

Farabi Değişim Programı Kapsamında; 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Üniversitemizde öğrenimine devam edecek öğrencilerin ders kayıtlarını, öğrenci otomasyon sisteminden Bahar Dönemi Öğrenim Protokollerine uygun olarak kendileri yapmaları gerekmektedir.  (Ders seçim tarihleri için tıklayınız)  Kapanan seçmeli derslerin ilanı 22 Ocak 2018'dir. Otomasyon sisteminden ders değiştirme tarihi 23-25 Ocak 2018'dir. Öğrencilerin ders seçimlerinde öğrenim protokollerinin dışında yapmış olduğu bütün değişiklikleri (dersin açılmaması, yanlış eşleştirme vb.) kendi Üniversitesinin Bölüm Koordinatörüne sorarak yapması gerekmektedir.

ÖNEMLİ !!! : Ayrıca Öğrenim Protokolünde çeşitli sebeplerle (dersin açılmaması, yanlış eşleştirme vb.) değişiklik yapan öğrencilerin belgelerini  29 Ocak 2018- 02 Şubat 2018 tarihleri arasında  3 nüsha Ekle/Sil Belgesi  (bilgisayar ortamında) düzenleyerek Uludağ Üniversitesinde bulunan ilgili Bölüm Koordinatörüne imzalatmaları ve daha sonra Uludağ Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü’ne teslim etmeleri gereklidir. Eğer değişiklik yapılacak ders sayısı 4’ten fazla ise Ekle-Sil Belgesi düzenlenmemesi, Öğrenim Protokolünün yeniden düzenlenmesi gerekmektedir.

NOT : Açılan dersleri öğrenci otomasyon sisteminde göremeyen ve sorun yaşayan öğrenciler 29 Ocak 2018- 02 Şubat 2018 tarihleri arasında Otomasyon Birimine giderek derslerini seçtirebileceklerdir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [15-Oca-2018 07:21]